Læringsserie om personlig effektivitet

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Lær at forbedre din personlige effektivitet

Læringsserie om personlig effektivitet

De fleste kender til at opgaverne hober sig op og kollegaerne hiver i en fra alle sider. Der er meget at tage stilling til og tempoet stiger støt. I en hektisk arbejdsdag kan det være vanskeligt at være effektiv.

Personlig effektivitet handler om, hvordan du bruger din tid - og om at bruge den rigtigt. Heldigvis kan kompetencerne tillæres med de rette værktøjer og arbejdsmetoder.

Vi har udviklet en læringsserie til kr. 0, hvor du blandt andet kan se frem til at lære, hvordan du helt konkret kan forbedre din personlige effektivitet, håndtere mange af de gængse tidsrøvere og arbejde med at få en skarpere hukommelse. Med læringsserien modtager du hver dag i 3 dage en mail med et modul om personlig effektivitet.

Gennem artikler, podcasts, videoer og webinarer forsøger vi at gøre dig klogere på personlig effektivitet, så du opnår en bedre og mere effektiv hverdag.

 

Sådan deltager du:
Læringsserien koster 0,- kr. og du kan tilmelde dig ved at udfylde denne formular:

 

Læs mere om hvordan vi behandler din data

*Sociale medier: Facebook, Instagram og LinkedIn

Se også vores læringsserie i Præsentationsteknik og formidling.