Læringsserier

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Topbillede til LP for læringsserier

Læringsserier

Med Teknologisk Instituts læringsserier får du tilsendt inspirerende og værdiskabende content inden for et bestemt emne direkte i din mailboks! Vi tilbyder læringsserier inden for konflikthåndtering, præsentationsteknik og formidling, personlig effektivitet samt trivsel og arbejdsglæde.

Konkrete værktøjer og gode råd fra eksperter

Med læringsserierne får du gennem spændende artikler, podcasts, videoer, webinarer og sjove tests konkrete værktøjer og gode råd fra eksperter, som du kan bruge direkte i din hverdag.

 

Læringsserie infografik

 

Sådan tilmelder du dig

Klik på linket til den læringsserie du ønsker at tilmelde dig.

Læringsserie: Arbejdsglæde og trivsel

At gå på arbejde bør være en kilde til energi, mening og værdi, men kan for mange være en drænende, sur og stressende pligt. Med denne læringsserie lærer du bl.a. at skabe et bæredygtigt arbejdsliv ved at styrke din selvtillid, forebygge stress og øge din motivation.

Læringsserie: Konflikthåndtering

Konflikter er naturlige og et grundvilkår i alle dine relationer. De kan være drænende og kan skabe irritation og stress. Men lærer du at håndtere dem ordentligt, kan de være en kilde til udvikling for dig selv, dine kolleger og arbejdsplads. Med denne læringsserie får du gode råd og inspiration til at håndtere konflikter i arbejds- og privatlivet.

Læringsserie: Personlig effektivitet

De fleste kender til at opgaverne hober sig op og kollegaerne hiver i en fra alle sider. Der er meget at tage stilling til og tempoet stiger støt. I en hektisk arbejdsdag kan det være vanskeligt at være effektiv. Med denne læringsserie lærer du, hvordan du helt konkret kan forbedre din personlige effektivitet, håndtere mange af de gængse tidsrøvere og arbejde med at få en skarpere hukommelse.

Læringsserie: Præsentationsteknik og formidling

At være i stand til at præsentere overbevisende og formidle klart og tydeligt er nødvendigt i de flestes arbejdsliv, men det er langt fra alle, der har nemt ved det. Med denne læringsserie får du konkrete værktøjer, gode råd og vejledning til din præsentationsteknik. Du får bl.a. indblik i hvordan nervøsitet bedst håndteres og bliver klogere på hvordan du kommunikerer effektivt og troværdig.Læringsserie: Effektive værktøjer til HR-medarbejderen

HR-medarbejderen jonglerer ofte med mange forskelligartede opgaver, og skal både understøtte organisationens strategier og ledere samt de enkelte medarbejdere. I denne læringsserie bliver du klogere på din rolle som HR-medarbejder, og du får effektive værktøjer inden for emnerne personlig effektivitet, kommunikation og rekruttering.