MUS og kompetenceudvikling

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Medarbejderudviklingssamtalen

MUS og kompetenceudvikling

2 min.

MUS er din mulighed for at få større indflydelse på din arbejdssituation, udbygge dine kompetencer og opretholde og forøge din markedsværdi – og det er dit ansvar, at det lykkes.

MUS - din mulighed for kompetenceudvikling!

MUS er en udviklingsorienteret samtale og det oplagte forum at tage et emne som kompetenceudvikling op med din leder. Kompetenceudvikling er vejen til at øge din egen værdi og muligheder i virksomheden og på arbejdsmarkedet generelt - men det er også tilførsel af ny viden til virksomheden.
Der er flere måder, du kan udvikle dine kompetencer på. Du kan videreudvikle de kompetencer du allerede har og derved blive mere effektiv eller få en større viden inden for et område. Eller du kan udvikle kompetencer inden for et nyt område, så du kan varetage nye arbejdsopgaver – måske opgaver, der hidtil er blevet løst af konsulenter udefra.

Skab værdi for virksomheden

Hvis du overvejer at tage emnet kompetenceudvikling op med din leder til din MUS samtale, er det vigtigt at være godt forberedt. Du bør tænke over følgende:
1.    Hvilke kompetencer ønsker du at udvikle eller videreudvikle?
2.    Hvad kan dine tillærte kompetencer bidrage med i virksomheden?
3.    Hvordan tilegner du dig disse kompetencer?
4.    Hvordan sikrer du, at de tillærte kompetencer også deles med dine kolleger?

Inspiration til din kompetenceudvikling

Teknologisk Institut udbyder mere end 1000 forskellige kurser, konferencer og uddannelser. Vi tilbyder et bredt udvalg af kurser med fokus på konkrete værktøjer og kompetenceudvikling. Har du brug for vejledning og sparring i forbindelse med kompetenceudvikling, så kontakt os for en samtale om dine fremtidige muligheder.

Find inspiration blandt Teknologisk Instituts kurser:

Bliv en stærkere og mere effektiv ressource på din arbejdsplads med et kursus inden for IT. Bliv en stærkere og mere effektiv ressource på din arbejdsplads med et kursus i personlig udvikling. Bliv en stærkere og mere effektiv ressource på din arbejdsplads med et kursus i kommunikation, salg og marketing. Bliv en stærkere og mere effektiv ressource på din arbejdsplads med et kursus i HR, jura og økonomi. Bliv en stærkere og mere effektiv ressource på din arbejdsplads med et kursus i ledelse. Bliv en stærkere og mere effektiv ressource på din arbejdsplads med et kursus i projektledelse. Bliv en stærkere og mere effektiv ressource på din arbejdsplads med et kursus i energi og byggeri. Bliv en stærkere og mere effektiv ressource på din arbejdsplads med et kursus i produktivitet.

Tilbage til "Hvordan forbereder jeg mig til MUS?" >>