Onlineeksamen (OLP – Online Proctored Exam)

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Topbillede til LP

Onlineeksamen (OLP – Online Proctored Exam)

Når du deltager på et kursus i PRINCE2® eller ITIL® på Teknologisk Institut, får du en voucher til eksamen, som du tager fra din egen computer. Du booker selv en eksamenstid via PeopleCert, som er det eksamensinstitut, der udbyder eksamenerne.

Hvad betyder OLP eksamen?

Online Proctored Exam (OLP) betyder, at du tager eksamen online fra din egen pc, hjemme, på kontoret eller hvor det passer dig bedst. Under eksamen bliver du fulgt af en eksamensvagt fra PeopleCert, der både kan se og høre dig under eksamen. Eksamensvagten overvåger din eksamen og sidder klar til at hjælpe, hvis du oplever tekniske problemer under eksamen. Eksamensvagten taler engelsk, men har god tid og guider dig trygt gennem eksamen.

Vigtige trin du skal gennemføre for at kunne deltage i onlineeksamen

1. Du skal tilmelde dig eksamen senest 48 timer inden det ønskede eksamenstidspunkt.

Opret en konto hos PeopleCert
(Hvis du allerede har en PeopleCert konto, hopper du dette trin over og fortsætter ved "Bookning og registrering til eksamen")

  • Gå til Peoplecert loginside og klik “NEW CANDIDATE?”
  • Udfyld formularen og klik “JOIN”
  • Din konto er nu oprettet

Bookning og registrering til eksamen

  • Log på PeopleCert og indtast din “Exam Code” i feltet “Code” øverst under “Register for your exam”. Koden har du fået i en mail fra PeopleCert eller Teknologisk Institut
  • Klik ”OPEN SCEDULAR” og følg vejledningen for valg af eksamenstidspunkt.
  • Klik “CONFIRM”, og du er registreret til eksamen.
  • Herefter modtager du udførlig guide fra PeopleCert, som du blot følger.

Vær opmærksom på, at du kan ændre eksamenstid op til 48 timer før planlagt afholdelse uden beregning. Herefter pålægger PeopleCert et gebyr ved ændring af tidspunkt – også ved sygdom. Hvis du udebliver fra din eksamen, skal du købe en ny, for at blive certificeret.

2. Check af dit udstyr (Computer, internet, webkamera etc.)

Når du modtager eksamensbekræftelsen fra PeopleCert, bør du downloade og installerer eksamensapplikationen ”ExamShield”. Du skal være opmærksom på, at ExamShield låser din computer for andre applikationer under eksamen. Eksamen kan ikke gennemføres uden denne applikation. Det er et krav at du har web-kamera og højttalere (headset er ikke nok, indbyggede højttalere er OK).

OBS! 
Det er vigtigt at du læser den komplette instruks fra eksamensinstituttet til Windows eller Mac og at du opfylder kravene i denne til bl.a. udstyr og lokale. Vær særlig opmærksom på, at du måske har brug for hjælp fra IT i din organisation, for at kunne downloade ExamShield på din pc.

FAQ

Kan jeg tage min OLP-eksamen på Teknologisk Institut?
Nej, vi kan desværre ikke tilbyde, at du kan tage eksamen i Teknologisk Instituts lokaler. PeopleCert har besluttet, at de alene udbyder eksamen som Online Proctored Exam og Teknologisk Institut har desværre ikke mulighed for at afholde denne eksamensform.

Hvornår får jeg mit certifikat?
Umiddelbart efter eksamen får du en foreløbig status på, om du er bestået. Efter 2 hverdage bliver dit certifikat tilgængeligt på din PeopleCert-profil (forudsat at du er bestået). Fra din profil kan du downloade dit certifikat eller uploade det til fx LinkedIn. 

Hvor kan jeg få mere at vide?
Du kan læse mere om PeopleCert Online Proctoring her.

Spørgsmål og kontakt
Hvis du har spørgsmål til ExamShield eller det tekniske setup af eksamen, beder vi dig venligst kontakte PeopleCerts Help & Support. De er tilgængelige 24/7/365, og vores erfaring er, at de er utrolig hjælpsomme. Har du andre spørgsmål til eksamensformen eller dit kursus, er du meget velkommen til at kontakte kursusadministrationen på Teknologisk Institut.