Spar arbejdstimer med Red Hat træning og certificering

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Topbillede Red Hat

Spar arbejdstimer med Red Hat træning og certificering

2 min.

Mange individer og organisationer kan maksimere både deres kompetencer og teknologiske investeringer, og ikke mindst spare mange timers arbejde med Red Hat træning og certificering.


Vi har alle hørt udtrykket ”tid er penge”, hvilket de fleste organisationer kan nikke genkende til. Det er nok de færreste, som ville takke nej tak til at spare tid på deres daglige arbejdsopgaver.

Red Hat foretog for nylig en undersøgelse af effekten af Red Hat træning og certificering blandt en række IT professionelle. Undersøgelsen viste bl.a., at 86% af respondenterne mener, at de sparer tid på at udføre deres opgaver i deres nuværende jobfunktion, som en følge af den Red Hat træning de har modtaget.

Derudover har 23% af respondenterne angivet, at de har kunnet spare mindst 5 arbejdstimer om ugen. Baseret på ganske almindeligt år fordelt på 52 uger, betyder det svimlende 260 arbejdstimer sparet per medarbejder hvert år.

Hvad er Red Hat?

f2q

Sådan opnår du fordele med Red Hat:

1. Vurder dit teams nuværende kompetencer og behov - hvor står I nu? Red Hat tilbyder gratis online vurderinger, der identificerer anbefalede læringsstier for individer og teams. Tag derefter det næste skridt – identificér kompetence gaps, som forhindrer dit team i at være innovative.

2. Træn dit team med løsningsorienteret Red Hat kurser med erfarne undervisere, eller vælg en af de selvstændige online træningsløsninger.

3. Valider succesen af din træning og få bevis på dine kompetencer gennem Red Hat performance-baserede certificering.


Hvorfor vælge Red Hat:

  • Erfarne instruktører: Red Hats certificerede fagfolk har i gennemsnit mere end 10 års erfaring inden for IT og anvendelse af Red Hats produkter.
  • Alt indhold er baseret på virkeligheden: Indholdet på kurserne baseres på succesfulde kundeimplementeringer fra den virkelig verden.
  • Global tilgængelighed: Kurser og eksaminer til rådighed i over 200 lande med oversættelser på op til 9 sprog.
  • Målbare resultater: Færdigheder valideret gennem en 100% performance-baseret, hands-on certificerede eksamen.
  • Fleksibel læring: Vælg mellem den traditionelle klasseundervisning, virtual classroom eller selvstændig online træning.

Vil du vide mere?

Lær mere om de mange muligheder, der er med et Red Hat kursus hos Teknologisk Institut.