TI-POD - EP #19: De digitale indfødte rykker ind

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

TI pod 1

TI-POD - EP #19: De digitale indfødte rykker ind

Hjælp, de digitale indfødte rykker ind på arbejdspladsen

Generation Z, millenials eller digitale indfødte. De unge der i øjeblikket strømmer ind på arbejdsmarkedet ønsker at arbejde ud fra en anden logik end den andre generationer har handlet under.

Nogle taler om mig, mig generationen, da det måske kan opleves som om at de unge ”kræver” lidt mere – men i virkeligheden er det måske fordi, de ser deres liv lidt mere som et hele, der komplementerer hinanden og som ikke er opdelt i fritid og arbejdsliv – og derfor søger de mening i alle aspekter af livet.

I denne episode møder du Morten Melby, der arbejder med at få den bedste onboarding af unge talenter i virksomhederne. Morten er selv millenial og ved hvilke parametre man som leder kan skrue på, for bedst at motivere og fastholde netop denne målgruppe. Og ja, man kan faktisk godt kræve noget af millenials for de er ambitiøse og dygtige - men nøgleordene er relationer, fleksibilitet og mening. Lyt med og få viden om fremtidens medarbejder.

Lyt til episode #19 her:

Lær mere om emnet:

Læs også artiklen:

Teaservideo:


Abonner på TI POD

Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.

 

<< Tilbage til oversigt