TI-POD - EP #3: Tidsrøvere

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

TI pod 1

TI-POD - EP #3: Tidsrøvere

Tag tiden tilbage

Du har måske allerede helt styr på grundprincipperne for effektiv planlægning og prioritering. Men ofte er der langt fra teori til handling, og selv den bedste to-do-liste kan ikke forhindre dig i at spilde tiden.

Men hvad skyld i, at arbejdsdagen flyver af sted – uden at du fik sat krydser nok på to-do-listen?

Svaret er tidsrøvere! Små mænd, der kommer og stiller tiden frem… Nej, det er mange forskellige ting, der stjæler dit fokus på den opgave, du er i gang med.

Som afslutning på vores tema om effektivitet har vi inviteret effektivitetsekspert, Line Ullmann, til at give sit bud på de 5 største tidsrøvere – og hvordan du kommer dem til livs. Line er konsulent og underviser i personlig planlægning, mødeledelse og coaching og forfatter til bog en bog om effektive arbejdsvaner, der udkommer til efteråret 2017.

Her er 3 gode grunde til at lytte med:

 • Top 5 tidsrøvere: Afbrydelser, e-mail, multitasking, ineffektive møder og overspringshandlinger – hør, hvad kan du gøre ved dem
 • Halvdelen af de afbrydelser vi oplever, forårsager vi selv! Få råd til, hvordan du starter med dig selv
 • Fra løbetræning til arbejdsplads – hør, hvordan intervaltræning kan gøre dig mere effektiv

Lyt til episode #3 her:

  Lær mere om effektive arbejdsvaner og tidsrøvere

  Teaservideo:


  Abonner på TI Pod

  Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.

   

  << Tilbage til oversigt