TI-POD - EP #38: Industriel 3D-print

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

TI pod 1

TI-POD - EP #38: Industriel 3D-print

3D-print teknologien

Der var engang, hvor det virkede som om, vi alle skulle have små 3D-printere stående, og hver gang vi lige havde brug for et produkt i plast, så kunne vi trykke ”print”.

Hypen om 3D-print eller additive manufacturing, som det også hedder, er der stadig, men i stedet for at fokusere på teknologien alene, tænkes der mere og mere i at skabe værdi for produktionen, supply chain eller kvaliteten.

Vi har talt med Jeppe Skinnerup Byskov, der er Souschef i Center for industriel 3D-print på Teknologisk Institut, som råder over nogle af Europas førende faciliteter indenfor industriel 3D-print.

Vi tager en snak om, hvad industriel 3D-print er, hvordan og hvornår, det giver mening at benytte samt hvad der gør 3D-print til én af fremtidens teknologier.

Lyt med og hør, hvordan bl.a. om hvordan 3D-print bliver en forlængelse af naturens optimale former. 

Lyt til episode #38 her:

Vil du vide mere?

Få adgang til de enkelte rapporter om fremtidens teknologi og læs mere om undersøgelsen her >>

Se diverse film fra Center for Industriel 3D-print på youtube:

 

Abonner på TI POD

Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.

 

<< Tilbage til oversigt