TI-POD - EP #6: Få en attraktiv LinkedIn-profil

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

TI pod 1

TI-POD - EP #6: Få en attraktiv LinkedIn-profil

Brug LinkedIn som dit udstillingsvindue

Hvor god er du til at udfylde og opdatere din LinkedIn-profil? Uanset om du er glad og tilfreds med dit nuværende job eller om du på vej videre, så er det en rigtig god investering at give sin LinkedIn-profil lidt ekstra opmærksomhed!

LinkedIn har over 500 millioner brugere – og er i fortsat vækst, og hvis du ikke er med på bølgen, så risikerer du at blive overset og gå glip af nye karrieremæssige muligheder.

Nogle virksomheder vælger fx at bruge LinkedIn – selv når de rekrutterer internt. Og du kan ikke vide med sikkerhed, hvordan din jobsituation ser ud om 1, 2 eller 5 år. Så det er nu, du skal gøre noget for at sikre din karriere i fremtiden.

Dagens gæst var en af de første danskere til at tage LinkedIn i brug i 2004 – og han anses i dag for en de førende nordiske eksperter inden for social media rekruttering.

Han hedder Christian Sylvester, han er HD i Organisation og Ledelse og har arbejdet med rekruttering siden -99.

Christian vil i denne episode give dig den ultimative guide til, hvordan din LinkedIn-profil bliver et attraktivt udstillingsvindue for dig. Du får konkrete tips og tricks – og bliver klogere på, hvad der er rigtig vigtigt, hvad der er ligegyldigt – og hvad du endelig ikke må gøre.

Lyt med og kom i gang! Rigtig god fornøjelse.

Lyt til episode #6 her:

Teaservideo:


Abonner på TI POD

Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.

 

<< Tilbage til oversigt