TI-POD - EP #8: Enneagrammet

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

TI pod 1

TI-POD - EP #8: Enneagrammet

Enneagrammets 9 forskellige typer

Vi kender alle udtrykket ”skru ned for charmen”. Det kan være det, vi kan have lyst til at sige til vores kolleger, når de begynder at være irriterende. Og det er ikke nemt at samarbejde, når alle andre er irriterende.

I denne episode får du indblik i, hvordan vi forbedrer samarbejdet ved at forstå os selv og andre lidt bedre. Det kan man gøre med Ennneagrammet, der er et persontypeværktøj, der inddeler folk i 9 forskellige typer.

  1. Perfektionist
  2. Hjælper
  3. Udretter
  4. Romantiker
  5. Iagttager
  6. Skeptiker
  7. Eventyrer
  8. Frontkæmper
  9. Fredselsker

Vores type repræsenterer den livsstrategi, der fører os igennem verden – og den har betydning for, hvordan vi agerer.

Dagens gæst er Michael Groser, der har mere end 20 års ledelses- og salgserfaring som ejer og leder af en IT-virksomhed. Og i de sidste mange år har han haft fokus på at undervise ledere og medarbejdere i alle typer virksomheder i Enneagrammet.

Her giver han en introduktion til, hvad der driver os – og hvad der får os op i det røde felt og vanskeliggør samarbejdet.

Du får også verdens hurtigste mini-enneagram-test, så du selv kan finde ud af, hvilken type du er.

Rigtig god fornøjelse.

Lyt til episode #8 her:

Teaservideo:


Abonner på TI POD

Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.

 

<< Tilbage til oversigt