Kurser

1 dags webinar 
Online seminar med live oplæg

Webinar om ERPEL database og Energimærkning

DKK  0
Nr. 90327

Fra 2019 er det lovpligtigt for fabrikanter at indtaste data om energimærkede produkter i ERPEL-databasen, inden de bliver bragt i omsætning.Vil du gerne vide mere om, hvilke informationer du skal indtaste og hvordan du gør dette. Så deltag i dette online-kursus. Her får du en introduktion til, hvilke krav EPREL stiller til fabrikanter samt oplysning om hvornår energimærket for brændeovne forventes re-skaleret.

Formålet med ERPEL-databasen

Målet er at databasen skal give forbrugerne et helhedsbillede over sammenlignelige produkter på markedet. Databasen er inddelt i en offentlig del og en lukket del, kun til brug for myndighederne. En forbruger kan søge i den offentlige del, ud fra objektive kriterier, som f.eks. varmeydelse eller energieffektivitet. Den lukkede del af databasen letter myndighedernes overblik over produkter og deres data, ved planlægning af markedskontroller.

Re-skalering af Energimærket

EU-Kommissionen har besluttet at energimærkerne skal re-skaleres til en ny og enklere skala. Der har været rejst kritik af at de højeste klasser A+ til A+++ har været forvirrende, så nu re-skaleres energimærket så A bliver højeste klasse. Ved samme lejlighed indføres dynamisk re-skalering, så et produkt automatisk rykkes en eller to klasser ned, når 90 % af alle produkterne af samme type er nået op i klasse A.

Praktisk

Kurset er gratis og varer ca. 1½ time
Sted: Online
Dato: Tirsdag den 11. december 2019
Tidspunkt 14.00-15.30

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk