Kurser

Nyt1 dags workshop 
Aktiv udveksling af ideer og erfaringer

ZeroWaste - kortlægning

12. september 2024 Aarhus
8. oktober 2024 Taastrup
DKK  950
ekskl. moms
Nr. 91528

Workshop: Sæt tal på jeres spild og tag første skridt mod en fremtid uden affald.

Overblik over ressourceflow er et vigtigt skridt på vejen mod at reducere jeres spild, hvilket kan reducere jeres klimaaftryk, give økonomiske besparelser og styrke jeres markedsposition. Målet er at give et overblik over, hvor spild og affald enten kan undgås eller udnyttes som ressource af din egen eller andre virksomheder.

På workshoppen lærer du at identificere og sætte tal på din virksomheds materialeflow og materialespild. Du vil arbejde med det i praksis på dagen og komme hjem med et vigtigt beslutningsgrundlag for fremtidige initiativer.

På dagen møder du folk fra andre virksomheder, der står med samme udfordringer i den grønne omstilling - på tværs af brancher og fagligheder.

Efter workshoppen vil du få adgang til redskaber og viden udviklet i ZeroWast-projektet.

91528 zerowaste banner

I projektet ZeroWaste, som workshoppen er en del af, ønsker vi at blive klogere på dansk industri, og hvad der kan flytte industrien i en grønnere retning. Vi håber derfor, at du vil bidrage med at besvare nogle forskningsmæssige spørgsmål - både før og efter workshoppen.

Deltagerprofil

Denne workshop er for danske produktionsvirksomheder. Du arbejder fx med produktion, produktudvikling, forretningsudvikling eller bæredygtighed.

Workshoppen er relevant for alle virksomheder, der er afhængige af materieller ressourcer.

 

Deltag flere fra jeres virksomhed

Vi gør opmærksom på, at deltagerprisen er per virksomhed, så du er meget velkommen til at tage flere kollegaer med. I tilmelder jer blot på kursussiden og vil kun blive faktureret for én tilmelding.

Udbytte

  • Adgang til wastemapping-værktøj
  • Overblik over ressourcer og spild
  • Wastemap, som kan bruges som beslutningsgrundlag
  • Første skridt på vejen mod at reducere jeres spild

Workshoppen vil veksle mellem teori og øvelser og vil bl.a. indeholde:

  • Inpirationsoplæg
  • Introduktion til wastemapping-værktøj
  • Arbejde med wastemapping for egen virksomhed
  • Adgang til sparring

Du går fra workshoppen med starten på en kortlægning over din virksomheds materialeflow og redskaberne til at arbejde videre med denne.

 

Hvem er vi?

Workshoppen afholdes af Teknologisk Institut og Aalborg Universitet i samarbejde med Industriens Fond som del af projektet ZeroWaste.

Læs mere om projektet på zerowaste.dk.

29583
29584
Underviser

Maria Barmar Larsen

4.29/5 (42 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Maria er kemiingeniør og seniorspecialist ved Produkt og Materialekemi på Teknologisk Institut. Maria har dyb indsigt i materialers egenskaber og samarbejder med danske virksomheder inden for produkt- og materialeudvikling.

Underviser

Linda Nhu Laursen

Linda er forskningsleder ved Aalborg Universitets Design Lab. AAU Design Lab er eksperter i bæredygtig design, produktion og innovation med fokus på, hvordan design kan blive nøglen til den grønne omstilling.

Vælg dato

Aarhus
12. september 2024
Taastrup
8. oktober 2024