Afløbsrender og riste

Ulrik  Hindsberger

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 22 85.

Kloak og afløb

Afløbsrender og riste

I forbindelse med dokumentation af produkters egenskaber, som krævet i Bygningsreglementet samt i forbindelse med CE-mærkning af afløbsprodukter, gennemfører Teknologisk Institut prøvning af afløbsrender og tilhørende riste efter DS/EN 1433.

En afløbsrende benyttes til at aflede regnvand eller spildevand fra overfladen og videre til kloak eller en renseproces. Afløbsrender fås i mange størrelser og faconer. Afløbsrender skal testes efter DS/EN 1433. Man kan både få afløbsrender der skal indbygges i beton og produkter hvor indbygning ikke er nødvendig.

Laboratorieydelser

Vores eksperter og specialister har stor erfaring med teknologier, standarder og markedsforhold samt potentialer for de forskellige typer af afløbsrender, som kan testet i seks klasser: klasse A (15 kN), klasse B (125 kN), klasse C (250 kN), klasse D (400 kN), klasse E (600 kN) og klasse F (900 kN).

Vores medarbejdere rådgiver dig gennem hele processen og udfører forskellige typer for prøvninger.

Kontakt os for at få mere at vide om dine muligheder inden for test af:

  • Test af vandtæthed efter afsnit 9.3.6
  • Test af styrke efter afsnit 9.1.4