Enzymlaboratorium

Lis  Andresen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 32 76.

Enzymlaboratorium

Enzymlaboratoriet i Høje Taastrup har til formål at undersøge muligheder for at raffinere marin biomasse og landbaseret biomasse.

Vi kortlægger biomassens sammensætning i laboratorieskala og giver svar på, hvilket potentiale det har, og hvad biomassen i givet fald kan konverteres til fx bioethanol.

Vores laboratorium omfatter udstyr til enzymatisk hydrolyse test, gæringsudstyr, udstyr til at karakterisere kulhydrater, lignin, voks, aske og fugtindhold. Udstyret omfatter også en analysator til at måle fugtindhold, multiscan mikroplade spektrofotometer, HPLC-udstyr til nøjagtig analyse af kulhydrat monomerer og en miljømæssig kontrolleret bench-top inkubator/rotator/omrører, hvorved vi kan studere mikroorganismer og enzymers reaktionsproces under strengt kontrollerede forhold. Vi har også mikroprocessorkontrol, som giver mulighed for præcise og reproducerbare forhold.

Teknologisk Institut kan hjælpe dig med:

  • Kortlægning og analyse af biomassens sammensætning
  • Estimering af potentialet for biobrændstoffer (bioethanol og biogas)
  • Rådgivning om produktionsmetoder i bioraffineringsprocessen (forbehandling og enzymatisk hydrolyse)
  • Rapport med data for biomasse, angivelse af potentiale og råd om opskalering af produktion