Målere til CO2 (karbondioxid)

Mette  Pedersen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 12 32.

Målere til CO2 (karbondioxid)

Måling af karbondioxid er afgørende i mange applikationer og processer såsom inkubatorer, fermentor (bioreaktor), udåndingsanalyse, indeklima, overvågning, fødevarer mm. For at sikre korrekt udførte målinger skal jeres udstyr kalibreres. 

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

Vores kalibreringslaboratorier udfører DANAK akkrediteret kalibrering af CO2-målere med CO2 i N2 i et meget stort område. Oftest ser man at CO2 -målere bliver kalibreret i faste værdier ved hjælp af referencegasser. Dette har en række indbyggede begrænsninger. Ofte er kalibreringspunkterne ikke repræsentative for det anvendte måleområde, eller der er ikke nok målepunkter til at kunne foretage en passende linearisering af måleinstrumentet. Hos os kan I vælge kalibreringspunkterne frit i området 50ppm til 500.000 ppm (0,005 % vol. til 50 % vol.).

Vi tilbyder:

  • Prøvning og karakterisering af nye sensorer mhp. en kombination af luftfugtighed, gassammensætning, temperatur og tryk
  • Samarbejde omkring produktudvikling
  • Rådgivning om måling, kalibrering, valg af udstyr og usikkerhedsberegning.

Dokumenteret sporbarhed

Vi er akkrediteret af DANAK til at udføre alle ovennævnte kalibreringer. Se her, reg. nr. 200 for detaljerede specifikationer af akkrediterede måleområder og måleusikkerheder. 

Se også:

Vores omfattende kursusprogram