Test af biomassekedler - Akkreditering

Anders  Pødenphant

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 16 69.

Biomassekedel2

Test af biomassekedler - Akkreditering

Vi tilbyder typeprøvninger og kvalitetssikring af biomassekedler. Vi står klar til at hjælpe med tests og rådgivning, så I kan udvide jeres marked.

Akkreditering

Laboratoriet er akkrediteret til typeprøvning hos DANAK. Derudover deltager vi i standardiseringsarbejde for brændeovne og kedler på europæisk niveau og tilbyder vores kunder rådgivning mht. krav og standarder.

Laboratorium med 4 teststande og stor erfaring

Vi har fire teststande i vores laboratorium til kedler. Du bliver her modtaget af ingeniører med mere end 15 års erfaring i at teste kedler. De har set mange forskellige teknologier og er eksperter i at måle kedler.

Følg testen fysisk eller online

Vi tilbyder vores kunder at deltage i tests i vores laboratorium. Under indledende tests er det dog også muligt  at følge testen online. Dette gælder for alle kedler, som kører på træpiller og er op til 200 kW. Testen følges via internettet, som er tilkoblet vores lab-PC.

Justering af kedlen under indledende test

Fordelen i de indledende tests er, at vi kan måle støvniveau uden at skulle tørre, køle og veje filtre. Du følger evt. testen online og kan vælge at stoppe testen undervejs og justere indstillingerne. På den måde vil kedlens støvniveau blive justeret og kedlen vil hurtigt være klar til afsluttende tests.