Tilfredshed med udstyrskontrol hos Nellemann

Kristian  Eldam

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 25 61.

Tilfredshed med udstyrskontrol hos Nellemann

En af fordelene for Nellemann er, at værkførerne ikke behøver at bruge meget tid på kontrol af værkstederne ud over at agere på de henvisninger og råd, som et besøg fra Teknologisk Instituts konsulenter afstedkommer.

- Vi har et stort udbytte af at få en udefrakommende specialists syn på tingenes tilstand. Udstyret på værkstederne bliver også mere og mere teknisk,
hvilket betyder, at det er væsentligt, at den, der foretager kontrollen, har en stor viden og bred erfaring inden for området siger Allan L. Thomsen, der er kvalitetsansvarlig hos Nellemann.

Hos Nellemann har værkførerne en travl hverdag, og derfor er det en ekstra sikkerhed, at Teknologisk Institut står for kontrollen.

- Hvis vi udelukkende overlader kontrollen til værkførerne, er der risiko for, at man springer over, hvor gærdet er lavest, selvom man er klar over, at et eller andet er galt. Sådan er det bare siger Allan L. Thomsen og tilføjer, at han varmt kan anbefale andre at benytte Teknologisk Institut til værksteds- og værktøjskontrol.