Logistikværktøj til biomasser

Kurt  Hjort-Gregersen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 32 95.

Biomasse - Logistik

Logistikværktøj til biomasser

Hvorledes opbevarer, transporterer og håndterer I en mængde biomasse som halm, træ og pil til energiformål på mest optimale måde? Teknologisk Institut har udviklet et logistikværktøj, som netop giver svar på dette og inddrager både de miljømæssige, energimæssige og økonomiske perspektiver.

Værktøjet kan regne på forskellige scenarier for transport og opbevaring af biomasse og give svar på, hvilken kombination af leveringskæder frem til kraftværket er mest økonomisk og bæredygtig. Vi taster de forskellige forhold og ønsker ind i en matematisk model, som inddrager forskning for en række biomasser og får så et resultat i forhold til den mest optimale håndtering. Vi udarbejder dernæst en rapport med anbefalinger til jer.

Vores værktøj er velegnet til komplekse håndteringskæder, hvor også forskellige biomasser både inden- og udenlandske tages med i betragtning.

Går I således med planer om at få en stor leverance af biomasse, så kan vi også hjælpe med at se på, hvilke biomasser, der er de mest attraktive og evt. hvorledes de bedst kombineres.

Case:

Rapport fra EuroBioRef-projekt:

Rapport om lagring og håndtering af torrificeret biomasse:

Vi tilbyder:

  • Beregninger på økonomiske omkostninger til transport, løn, forrentning osv.
  • Beregninger på det direkte energiforbrug ved at transportere biomasse og indirekte energi til f.eks. produktion af mejetærskeren
  • Beregninger på CO2 emissioner ved transport at biomasse
  • Rådgivning omkring opbevaringsmetode
  • Rådgivning om komplekse håndteringskæder mht. flere biomasser

Arrangement