Malerfagligt Behandlings-Katalog, MBK - Abonnementsvilkår

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 23 14.

Malerfagligt Behandlings-Katalog, MBK - Abonnementsvilkår

I det følgende er abonnementsordningen for MBK Online uddybet.

Abonnementsår
Abonnementsåret går fra perioden 1. april til og med 31. marts det efterfølgende år.

Abonnementsvilkår MBK Online enkeltbrugerlicens
Tilslutning til MBK Online giver online adgang til samtlige anvisninger og mønstergyldige eksempler og inkluderer løbende ajourføring. I ordningen er også inkluderet telefonsupport i rimeligt omfang. Derudover tilbydes kurser, temadage o.a. til fordelagtige priser for MBK-abonnenter. MBK Online er en enkeltbrugerlicens knyttet til en enkelt bruger. 

Fakturering
Den årlige fakturering finder sted i marts måned, og der faktureres ifm. oprettelse. Der sendes automatisk en faktura hvert år, med mindre abonnenten har opsagt sit abonnement pr. brev, e-mail eller via opsigelsesblanketten på hjemmesiden inden abonnementsperiodens udløb. Kunder, der har tilmeldt sig MBK-abonnementsordning i slutningen af abonnementsåret og har modtaget en faktura ved tilmeldingen, vil derfor opleve at få en ny faktura kort tid efter.

Ændringer i kundeoplysninger
Vi beder vores abonnenter om at orientere os om ændringer i kundeoplysninger som fx ny adresse, nyt firmanavn, ny selskabsform, nyt CVR-nr., ny kontaktperson (ændringerne skal være meldt ind til CVR-registret). Orientering til MBK-sekretariatet kan gives enten pr. brev eller e-mail til MBK-sekretariatet eller ved at udfylde blanketten hertil.

Opsigelse af abonnement
Abonnementet kan opsiges når som helst, men adgangen til MBK Online lukkes først ved udgangen af den efterfølgende marts måned, da abonnementet allerede er betalt for perioden.
Opsigelse skal ske skriftligt enten pr. brev eller e-mail til sekretariatet eller ved at udfylde blanketten hertil.