Management buy-out af datterselskabet Teknologisk Institut AB Sverige - 2021

Juan  Farré

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 10.

Kurser - PC tastatur

Management buy-out af datterselskabet Teknologisk Institut AB Sverige - 2021

Den 20. januar 2021.

Teknologisk Institut har solgt datterselskabet Teknologisk Institut AB Sverige (TI AB), der er en af de største leverandører til det professionelle marked inden for kursus- og uddannelsesvirksomhed i Sverige.

Teknologisk Institut har siden 2003 ejet datterselskabet Teknologisk Institut AB Sverige (TI AB), som har en mere end 100-årig historik som kursus- og konferencevirksomhed i Sverige.

TI AB har gennem de seneste år været igennem en både markedsmæssig og organisatorisk udvikling, hvor aktiviteterne har fået mindre sammenhæng med de tilsvarende aktiviteter i Danmark. Instituttet har – ikke mindst grundet Corona - kigget på en yderligere fokusering af vores hovedopgaver.

- Frasalget af TI AB, gældende fra 1. januar 2021, sker efter fælles aftale med de to ledende kræfter i TI AB. Frasalget sker med alt mulig tillid til, at det nye ejerskab er det rette til at fortsætte den udvikling af kursus- og konferenceforretningen, som har været i fokus de seneste år, siger Juan Farré, administrerende direktør ved Teknologisk Institut.

Det nye ejerskab består af duoen Josua Falck, der siden 2018 har bestredet posten som VD for TI AB, og Birgitta Olausson Korpi, der har været økonomichef ved TI AB sammenlagt 19 år i perioden fra 2001-2007 og igen fra 2008 til nu.

Begge kommer med en gedigen baggrund inden for kursusbranchen generelt og specifik hos TI AB.

- Visionen er fortsat at være en af de største leverandører til det professionelle marked inden for kursus- og uddannelsesvirksomhed i Sverige. Kernen i dette, er fortsat at tilbyde et solidt kursuskatalog, interaktiv online undervisning og konferencer. Vores drive er nu som før at levere uddannelse, som giver effekt og fremdrift for den enkelte og for virksomheder. Og vi vil fortsat være kendt som den kursus- og konferenceleverandør i Sverige som kontinuert og i høj kadence tilpasser udbuddet af kurser til de uddannelsesbehov som opstår, siger Josua Falck og Birgitta Olausson Korpi.

Selskabet har fortsat kontorer i Stockholm og Göteborg og vil drive virksomheden videre under navnet SIFU AB.

Om Teknologisk Institut
Teknologisk Institut er et uafhængigt og almennyttigt forsknings- og udviklingsinstitut. Instituttet har siden 1906 arbejdet for at fremme udnyttelsen af teknologiske fremskridt til gavn for erhvervsliv og samfund gennem udvikling, rådgivning og formidling. Vi opfylder dette formål ved at udvikle ny viden gennem forsknings- og udviklingsaktiviteter, som omsættes til teknologiske serviceydelser og stilles til rådighed for virksomheder på markedsvilkår.

Årligt kommer det mere end 10.000 virksomheder til gavn inden for så forskellige områder som energi, fødevarer, miljøteknologi, materialer, byggeri og produktion. 

Teknologisk Institut har leveret uddannelse til dansk erhvervsliv siden 1906 og er den største kursusudbyder i Danmark med årligt mere end 17.000 deltagere på de mere end 1.000 kurser, uddannelser og konferencer, som Instituttet tilbyder.

Yderligere oplysninger
Adm. direktør Juan Farré, Teknologisk Institut via chefkonsulent Niels Tradsfeldt, Kommunikation, mobil 7220 2769, mail: ntt@teknologisk.dk.  

Josua Falck, VD, SIFU AB, mobil +46 76 527 55 61.