Materialer til bilindustrien

Jakob S. Engbæk

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 24 85.

Materialer til bilindustrien

Bilindustrien undergår i disse år en rasende udvikling i stræben efter billigere, lettere og mere miljøvenlige biler. Derfor er det vigtigt, at der udvikles tilpassede komponenter og at vi begynder at anvende nye materialer. Hos Teknologisk Institut tilbyder vi at hjælpe jer lige fra de første designovervejelser til produktion og test af den færdige komponent.

Vi har mange års erfaring i at hjælpe virksomheder med design og 3D-modellering. Vi sætter os ind i, hvilke krav der stilles til jeres komponent, og vores eksperter finder de materialer og produktionsmetoder, der passer til jeres behov. Har I noget, der skal testes, eller fremstiller vi noget til jer, der skal godkendes, kan I trække på vores store akkrediterede testlaboratorium samt vores erfaring i hurtigt at indkøre nye standarder og tilpassede afprøvninger. 

Vi har erfaring med design, produktion og afprøvning af alt fra små plastkomponenter til store komplekse systemer, fx on-board fuel upgraders. Vi har en unik forståelse af hele processen i produktdesign og I får derfor det design, det materiale og den produktionsmetode, der giver jer det billigste og bedste resultat.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Design, 3D-tegning og finite element-analyse af nye komponenter
  • Udvikling og anvendelse af nye materialer, der kan klare de krav, I stiller
  • Pilotproduktion af jeres nye automobildele
  • Undersøgelse af hvordan og hvor komponenter kan produceres i stor skala
  • Overblik over økonomien i forskellige fremstillingsteknikker og materialevalg
  • Test af materialer og komponenter i henhold til SAE, UN/ECE, ISO og ASTM-standarder
  • Fleksible testforløb der tilpasses jeres kravdokumentation