Netværk for pulverindustrien

Hanne Bjørn Nedergaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 17 26.

Hånd der håndterer blåt pulver.

Netværk for pulverindustrien

Savner du faglig sparring i Pulver industrien?

Hos Teknologisk Institut har vi et netværk for virksomheder der arbejder med pulver i industrierne foder, fødevarer og farma. Her skaber vi muligheden for sparring og samarbejde i et lukket og fortroligt forum.

   

  Hvad kan et medlemskab af PulverERFA hjælpe dig med?
  Mange danske virksomheder arbejder med pulver enten som råvare, mellemvare eller færdigvare. Brugen af pulver sker på tværs af industrier bl.a. inden for foder, fødevare og farma, hvorfor industrierne ofte står med lignende udfordringer i forhold til håndtering og processering af pulver. Med erfaringsudveksling kan der skabes vækst på tværs af industrier.

  Hos Teknologisk Institut ønsker vi at skabe et fortroligt forum, hvor samarbejder og vidensdeling kan være med til at udvikle vores viden om pulverhåndtering.

  I netværksgruppen organiseres to årlige fysiske møder med præsentationer fra relevante specialister samt opdateringer om de seneste innovationer inden for industrien. Medlemmer af PulverERFA har indflydelse på indholdet og emnerne for disse møder.

  • Online lukket forum hvor medlemmer i fortrolighed kan diskutere spørgsmål relateret til pulverhåndtering
  • Erfaringsudveksling
  • Fortrolighed
  • Fællesskab med andre fra samme ansvarsområde
  • Nyeste viden indenfor pulver
  • To fysiske dage hvert år med skiftende lokation mellem Aarhus og Taastrup eller hos udvalgte medlemmer.


  Virksomheder der er interesserede i at blive medlem, kan deltage med 1 person på det førstkommende møde og derefter tage stilling til medlemskab.


   

  Hvem kan deltage?
  Netværksgruppen henvender sig til danske virksomheder, som håndterer pulver med særligt fokus på foder, fødevarer og farma.

  Alle tilmeldte virksomheder har mulighed for at deltage med op til 3 personer til hvert møde. Det er essentielt for dit medlemskab af PulverERFA, at du er villig til at dele dine oplevelser med andre branchefolk. Det er ligeledes afgørende at forstå, at alle udtalelser og debatter under møderne forbliver fortrolige inden for gruppen.
   

   

  Pris

  For 2024 er prisen 6.995 kr. ekskl. moms pr. virksomhed.
  Det dækker:

  • Udlæg til eksterne oplægsholdere
  • Mødearrangementer
  • Referater
  • Administration af ERFA-gruppen
  • Online lukket forum hvor du som medlem i fortrolighed kan diskutere spørgsmål relateret til håndtering og processering af pulver.

   


  Tilmeld dig netværket her. (Online tilmelding åbnes)