Ny administrerende direktør i Danfysik A/S - 2017

Andras  Splidt

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 06.

Henrik Steen Andersen

Ny administrerende direktør i Danfysik A/S - 2017

Henrik Steen Andersen tiltræder som ny administrerende direktør for Danfysik A/S med virkning fra 1. september 2017.

Henrik Steen Andersen er tidligere administrerende direktør i Poul Johansen Maskiner, en stilling han har varetaget siden 2011. Tidligere har Henrik Steen Andersen haft lederroller inden for medicinal- og medicoindustrien i blandt andet Novozymes og Novo Nordisk.

- Med valget af Henrik Steen Andersen får Danfysik en dedikeret og internationalt orienteret administrerende direktør med en stærk strategisk forståelse og en stærk track record i at levere forretningsresultater både inden for standardiseret og projektbaseret salg. Henrik Steen Andersens erfaringsgrundlag inden for optimering, ledelse og forretningsudvikling er en god platform for Danfysiks kommende rejse, hvor forretningsudvikling og øget vækst skal sikre Danfysiks succes i fremtiden, siger bestyrelsesformand Jørgen Kunter Pedersen, Danfysik. 

Danfysik A/S leverer high performance partikelacceleratorer og relateret udstyr til forskning, sundhedssektoren og industrien globalt. Danfysik A/S er en af verdens førende virksomheder inden for udvikling og fremstilling af højkvalitetsudstyr til partikelacceleratorlaboratorier, sundhedssektoren og industrien.

- Danfysiks succes er baseret på den stærke kombination af vores dedikerede medarbejdere, vores højkvalitets produkter og teknologi og den tillid, vi møder fra vores kunder over hele verden, siger Jørgen Kunter Pedersen.

Danfysik er et datterselskab af Teknologisk Institut.

Jørgen Kunter Pedersen ophørte som koncernøkonomidirektør for Teknologisk Institut pr. den 30. juni 2021 og tidligere som bestyrelsesformand for Danfysik .