Ny informativ hænger til UV-dokumentation

Charlotte  Fischer

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 21 35.

Ny informativ hænger til UV-dokumentation

UV mærke

Nu, hvor solens UV-stråler igen bliver kraftige og solen står højt på himlen, er det atter aktuelt at dokumentere beklædnings evne til at dæmpe solens skadelige UV-lys. Nu kan du give information til kunderne ved hjælp af en ny og meget informativ hænger.

Den nye informative hænger fås med den internationalt anderkendte UV-standard 801 dokumentation af beklædnings dæmpning af solens skadelige UV-lys.

Dokumentation af UV-beskyttelse fra beklædning er en mulighed for at markere dine produkters særlige kvalitetsegenskaber over for dine kunder og den enkelte forbruger. Det er også vigtigt at få et let forståeligt budskab frem til forbrugeren på en nem måde.  

UV standard

Det internationale sekretariat for UV-standard 801 har derfor udviklet en hænger, hvor fil til trykning kan bestilles. Hængeren forklarer let og enkelt, hvad dit produkt er testet for. Den vil blive forsynet med netop den beskyttelsesfaktor dit produkt er blevet testet til og forsynes med dit unikke testnummer.

Vil du vide mere om UV-standard 801 kan du læse mere her.

Du kan også kontakte os på Tekstillaboratoriet på telefon eller mail.

UV standard2