Nyt hængerdesign fra Tekstillaboratoriet – nu med barcode

Charlotte  Fischer

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 21 35.

Nyt hængerdesign fra Tekstillaboratoriet – nu med barcode

Du kan markedsføre, at dit produkt er testet på Teknologisk Institut, ved at forsyne det med en hænger. Det er denne hænger, der nu kan fås med barcode.

Den nye barcode, gør det muligt for dine kunder at se let forståelige, korte videoer om, hvad testen og mærkningen betyder for produktet. Dine kunder kan se videoerne direkte via deres mobiltelefon i forbindelse med køb af varen.

For at kunne mærke dine produkter med Teknologisk Instituts hænger, skal du, udover at have fået testet produkterne, indgå en mærkningsaftale og produkterne skal leve op til forventelige krav ved normal brug. Du vil kunne bruge hængeren ét år, før produktet skal testes igen for fortsat at bruge hængeren.

Barcodehænger

Når du har fået testet et produkt på Tekstillaboratoriet er det gratis at indgå en mærkningsaftale og få tilsendt en trykklar fil til hængerne.

Det har længe været vores ønske at kunne informere let forståeligt om, hvad de forskellige tests betyder. En sådan information vil kunne give større værdi til slutforbrugerne i form af information om vigtige egenskaber ved tekstil og beklædning. Du får derved også informeret dine kunder om kvaliteten ved dit produkt. Introduktionen af barcodes giver mulighed for dette på en ny, sjov og nem måde.

En barcode er en optisk læsbar kode – som bl.a. stregkoder vi alle kender. I dag er der også lavet 2D-koder, som kan scannes af bl.a. kameraer i mobiltelefoner. Mobiltelefonen vil så kunne udføre en handling, når koden er scannet – i dette tilfælde vil den hente en video på nettet, som bliver vist på telefonen.

 

Til scanning af barcoden skal du bruge en app på din telefon. Send "scan" til 1220. Derefter modtager du en sms med et link. Åbn linket og download ScanLife-programmet til din kameratelefon. Nu er du klar til at scanne. Åbn ScanLife-programmet, scan koden og se videoen.

Du kan se en demonstration af test for regntæthed ved at scanne den barcode du ser på ovenstående billede.