OR-ordningen

Kristian  Vielwerth

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 07.

OR-ordningen

OR står for Oliefyrservicebranchens Registreringsordning. Formålet med OR-ordningen er at spare olie ved at sikre en kvalificeret vedligeholdelse af alle oliefyringsanlæg. En årlig kontrolmåling - en såkaldt OR-fyrtest - viser om oliefyret kører effektivt eller om der er behov for forbedringer.

OR logo.jpgOR-ordningen omfatter alle skorstensfejere og alle servicemontører, der er registreret og godkendt af OR-ordningen. De har alle gennemgået en særlig uddannelse, de anvender kalibreret måleudstyr og udfører arbejdet efter fastsatte regler.

For oliefyrsejere betyder det sikkerhed for god vedligeholdelse af varmeanlægget og dermed mindre risiko for driftstop, den bedst opnåelige fyringsøkonomi, fordi rigtig forbrænding sparer olie og sidst, men ikke mindst, en ren forbrænding, der er skånsom for miljøet. OR-ordningen gælder for alle oliebrændere.

Ordningen omfatter i dag ca. 300.000 anlæg, hovedsagelig villaanlæg. Ejere (brugere) af disse anlæg har pligt til mindst en gang årligt at få foretaget en kedelrensning.

Læs mere på OR-ordningens hjemmeside www.or.dk.