Produktudviklingskursus

Anna Kirsten Sørensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 16 64.

FoodtureLab

Produktudviklingskursus

På produktudviklingskurset for igangværende FFI-projekter samt støttede virksomheder i det nye FFBI giver vi et fyldestgørende indblik i produktudviklingsprocessens steps og de trends, vi ser p.t. Du får dermed inspiration til, hvordan du kan optimere dit udviklingsarbejde. Få bl.a. indsigt i de analyse-værktøjer, der kan hjælpe dig under produktudviklingen, således du opnår den rette produkt- og emballagekvalitet, et korrekt mærket produkt samt øget sandsynlighed for en succesfuld produktlancering.

Kom i mål med din produktudvikling med viden fra disse indlæg:

  • Produktudviklingsprocessen
  • Trends i fødevareindustrien
  • Produktudvikling i praksis
  • Forbrugertest og sensorik
  • Holdbarhed
  • Fødevaresikkerhed og mærkning

Alle indlægsholdere er fra Teknologisk Institut.

Tid og sted

Den 18. juni 2020 kl. 10-16 på Teknologisk Institut, Kongsvang Allé 29, 8000 Aarhus C.

 

Logoer produktudviklingskursus