Bæredygtige biobaserede ressourcer

Bodil Højland Lorentzen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 15 39.

Bæredygtige biobaserede ressourcer

Aktivitetsplan nr. I2 - 2016-18

AgroTech (nu Teknologisk Institut) ønsker at opbygge kompetencer, infrastruktur og serviceydelser målrettet virksomheder, der beskæftiger sig med produktion og anvendelse af biobaserede ressourcer, indenfor de mange nye anvendelsesmuligheder, der findes i det biobaserede samfund.

Dette gøres bl.a. ved opbygning af netværk til videninstitutioner med stærke faglige kompetencer indenfor området, således at AgroTech (Teknologisk Institut) kan skaber en fælles indgang for virksomheder, der ønsker at udvikle, afsætte eller opkøbe biobaserede ressourcer (vegetabilske og gødnings-baserede) til f.eks. ingredienser (fødevarer, foder, farma), protein (fødevarer og foder), fibre (byggematerialer), energi (biogas, bioethanol, syngas, forbrænding) og næringsstoffer (gødning, foder).

Aktiviteten omtalt ovenfor er bl.a. støttet af Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte under Uddannelses- og Forskningsministeriet.