Bæredygtighed i hele værdikæden fra gris til tallerken

Marchen Sonja Hviid

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 77.

Bæredygtighed i hele værdikæden fra gris til tallerken

Bæredygtighed i hele værdikæden fra gris til tallerken

Bæredygtighedscertificering kan bidrage til at udvikle primærlandbrugets dobbelte bundlinje ved ressourceoptimering og ved at gøre cirkulær bioøkonomi til en del af bedriftens ledelsesværktøj. Samtidig vil certificeringen udvikle bæredygtigheden i branchen, sikre fremtidens afsætningsmuligheder, åbne for muligheden for at tillægge grisekødet en merværdi og ikke mindst skabe opbakning fra omverdenen, så grisesektoren kan udvikle sig positivt.