Bioaktive komponenter i restprodukter, kvægslagtning

Lene  Meinert

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 67.

Bioaktive komponenter i restprodukter, kvægslagtning

Opsummering af resultater fra screeningsforsøg for bioaktivitet i hydrolysater fra okse og kalv

 

Dette speciale undersøger de fire hydrolysater HPP!!, HBG, HPG1.1 og HPL, der alle er af animalsk oprindelse. Herved vil hydrolysaternes potentiale som bioaktive komponenter til funktionelle fødevarer undersøges ved at afprøve dem i fire forskellige traditionelle danske kødprodukter, der tilsammen omfatter adskillige tilberedningsmetoder.

OMTALE:

Meinert, L.(2013) Plus Proces nr 3 side 8-9

                              Kødprodukter med bioaktive peptider - et sundt perspektiv