Det dyrkningstekniske Service Laboratorium

Anne Maria Hansen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 19 16.

Det dyrkningstekniske Service Laboratorium

Aktivitetsplan nr. I4 - 2016-18

Formålet er at sikre det danske jordbrugs- og fødevareerhverv en nem adgang til avancerede analyser og metoder, der er bedre, mere præcise og hurtigere end de metoder, der findes i dag.

Dette gøres ved at opbygge en nødvendig infrastruktur med et dyrkningsteknologisk servicelaboratorium, der samler og udvikler ydelser indenfor plantebioteknologi, plantepatologi, og afgrødekvalitet.

Målgruppen er jordbrugssektoren og sektorens leverandører. Aktiviteten bidrager til at løse samfunds-udfordringen med øget global ressourceknaphed og voksende efterspørgsel på fødevarer, foder og bioenergi, der betyder stigende krav om effektivitet i produktionen af fødevarer og andre biologiske produkter.

Aktiviteten omtalt ovenfor er bl.a. støttet af Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte under Uddannelses- og Forskningsministeriet.