Højteknologiske markforsøg

Bodil Højland Lorentzen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 15 39.

Højteknologiske markforsøg

Aktivitetsplan nr. I3 - 2016-18

Formålet er at understøtte den danske jordbrugs- og fødevareerhverv med nye metoder, viden og dokumentation af præcisionslandbrugets teknologier.

Dette gøres ved at opbygge en nødvendig infrastruktur til forsøgsgennemførsel, sensorintegration og dataprocessering der med nye webapplikationer kan bringe sensormålinger frem mod resultater til beslutningsstøtte, dokumentation af performance og nyudvikling af teknologier.

Højteknologiske markforsøg udvikler teknologiske serviceydelser til målgruppen som dækker hele jordbrugssektoren, sektorens leverandører og rådgivere. Aktiviteten bidrager til at dataintensive teknologier kan implementeres og bidrager til forbedret udbytte i planteproduktionen med effektive og intelligente teknologier, som forbedrer den samlede økonomi i jordbrugssektoren.

Aktiviteten omtalt ovenfor er bl.a. støttet af Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte under Uddannelses- og Forskningsministeriet.