Kvalitet af kød fra hangrise og immunokastrerede hangrise - AP1. Kvalitet af kød fra Immunokastrerede danske hangrise

Marchen  Hviid

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 77.

hangris

Kvalitet af kød fra hangrise og immunokastrerede hangrise - AP1. Kvalitet af kød fra Immunokastrerede danske hangrise

Projektets formål er at udarbejde et opdateret beslutningsgrundlag til den danske kødindustri for produktion af hangrise og kødprodukter baseret på råvarer fra hangrise.

 

Målet med AP1 er at undersøge kvaliteten af kød fra danskproducerede immunokastrerede hangrise.

Kvartalsrapport 1. kvartal 2024

Det vigtigste nye output er, at følgegruppen for de samlede projektaktiviteter vedr. hangrise er nedsat. Der er aftalt koordineringsmøde med projektlederen fra SEGES, der skal producere de immunokastrerede hangrise til kvalitetsmålingerne. Grisene forventes produceret til efteråret, hvorfor nærværende arbejdspakke kun har få aktiviteter indtil da.

Den næste store aktivitet i projektet er at afholde følgegruppemøde (april) og påbegynde den indledende koordinering vedr. forsøg med kød fra de immunokastrerede hangrise.

animal

 

Se webinar om Hangriseproduktion - Konsekvenser for kødkvalitet?