Medikoteknologi

Trine Rolighed Thomsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 18 28.

Medikoteknologi

Medikoteknologi

Aktivitetsplan nr. C2 - 2016-18

Udvikling af produkter og teknologier til sundhedssektoren er både omkostnings- og tidskrævende. Efter en tilbagegang i investeringerne i biotek har branchen tilpasset sin forretningsmodel og anvender nu i højere grad serviceleverandører [MedWatch, brancheanalyse, 2014]. Derfor er det af afgørende betydning for vækst og udvikling i sektoren, at både store, og i særdeleshed små og mellemstore virksomheder, har adgang til state of the art teknologisk infrastruktur, tværdisciplinær viden og kompetencer hos uafhængige specialister.

Ved at bygge på state of the art teknologier og faciliteter sammen med et højt kompetenceniveau inden for molekylærbiologi, infektioner og medikorelaterede materialer kan Teknologisk Institut tilbyde en række centrale og efterspurgte ydelser til branchens aktører. Ydelserne omfatter rådgivning, udvikling, prototyper samt test og dokumentation af avancerede bioteknologier og materialer og samspillet mellem disse. Ydelserne er komplementære i forhold til udbuddet på det private marked og i forhold til fx Bioneers serviceudbud.

Aktiviteten omtalt ovenfor er bl.a. støttet af Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte under Uddannelses- og Forskningsministeriet.