Må vi gemme en cookie?

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside, målrette indhold samt statistik. Læs mere om cookies

Optimeret holdbarhed og kvalitet af svinekød

Lene  Meinert

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 67.

Optimeret holdbarhed og kvalitet af svinekød

WP 1 : Den udvidede holdbarhedsmodel

Gå til DMRI-Predict
 

Artikel:

Meinert, L.; Christensen, H. (2016) Meating Point nr. 8
Stability of pork during frozen storage

Meinert, L.; Christensen, H.(2014) Fødevaremagasinet nov s. 18
Sådan opnår du forlænget holdbarhed af fersk kølet kød

Meinert, L.; Christensen, H.(2014) New food volume 17(3) side 5
How to determine shelf life of chill-stored fresh meat

Meinert, L.; Christensen, H. (2014) Fleischwirtschaft 8 side 85-86
Berechnung hilft den Fleischproduzenten

Meinert, L.; Christensen, H. (2014) Fleischwirtschaft Russia nr. 2 side 49
DMRIPredict

Meinert, L.; Christensen, H. (2014) Eurocarne Spain
Modelos de predicción de la vida útil para productos cárnicos

Meinert, L.; Christensen, H. (2014) Fleischwirtschaft International nr 4 side 42
Calculation helps meat processors

 

 

WP 2: Optimeret detailpakning af svinekød

Rapport:

Artikler og presse:

Jongberg, S., Tørngren, MA., Skibsted, LH. (2018) Fødevaremagasinet feb, side 18
Te er ikke bare noget vi drikker

Jongberg, S., Tørngren, MA., Skibsted, LH. (2018) Medicines, 5, 7
Protein oxidation and sensory quality of brine-injected pork loins added
ascorbate or extracts of green tea or mate during chill-storage in high-oxygen modified atmosphere

Jongberg, S., Tørngren, MA., Skibsted, LH. (2018) Medicines, 5, 11
Dose-dependent effects of green tea or mate extracts on lipid and protein oxidation in brine-injected retail-packed pork chops

Tørngren, MA. (2016) Medlemsinformation udgivet af Emballage og Transport TI
Detailpakning af fersk kød - kan vi optimere pakkegassen?

Tørngren, MA. (2015) Fødevaremagasinet december, side 16-17
Detailpakning af fersk kød - kan vi optimere pakkegassen?

Tørngren, MA.; Aaslyng, MD (2015) Fødevaremagasinet november, side 18-19
Den gode smag i måltidet

Tørngren, MA.(2014) Madmagasinet 11. november 
Hakket kød og emballage

Tørngren, MA. (2014) dr.dk/levnu/mad 11.november
Emballagen forringer kødets kvalitet

Tørngren, MA   (2014) dr.dk/levnu/mad 11.november
Gode råd om hakket kød

 

Konferencer:

Tørngren, MA (2016) ICoMST
Poster


Paper

 

Tørngren, MA (2014) ICoMST
Paper 


Poster

 

Tørngren, MA (2013) ICoMST
Paper

 
Poster