Proteininhold i kyllinger

Marchen  Hviid

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 77.

Proteininhold i kyllinger

Projektets formål er at dokumentere variationen i kyllingefileters proteinindhold og at undersøge hvor stor effekt, graden af træbryst har. Analyse- og beregningsmetoder til bestemmelse af tilsat vand evalueres i den forbindelse

 

Artikel:
Hviid, M. (2022) Proteinindhold i kyllingekød. Fødevaremagasinet januar, side 18

Omtale:
Søholm Petersen, J. (2022) Fjerkrækongres 2022 -indtryk fra slagtedelen. Dansk erhvervsfjerkræ marts, side 28

Kongres:
Hviid, M. (2022) Proteinindhold i kyllingekød. Fjerkrækongres 10.+ 11. februar 2022, Vingsted

 

ORAL presentation

Hviid, M. (2021) ICoMST, Krakow