Rådgivning indenfor maskinkonstruktion

Marc Podzimski Morgan

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 11 70.

dialog

Rådgivning indenfor maskinkonstruktion

Hos DMRI Prototype Workshop® tilbyder vi rådgivning om diverse konstruktionsopgaver - fra idéfasen til den færdige konstruktion

Vi er specialister i at navigere rundt i forskellige processer indenfor maskinkonstruktion, metal og plast, og vi gør en dyd ud af at udnytte styrkerne i de forskellige metoder for at opnå det bedste resultat.

Vi lytter naturligvis altid til den idé eller den problemstilling du kommer med og byder så ind med forskellige løsninger, som vi gennemgår sammen, inden vi lægger os fast på den bedst egnede metode. Som kunde i værkstedet er det ikke nødvendigt at have faglig viden indenfor konstruktion eller fremstilling for at samarbejde med os.

 

Hvad kan vi?

Vi råder over CAD, CNC-fræsning, 3D-print, manuel drejning og fræsning, svejsning og meget mere. Desuden har vi gode samarbejdspartnere inden for fx laserskæring, slibning, sprøjtestøbning og gnistbearbejdning, som vi hurtigt kan trække på.

Vi arbejder gerne med opgaver, der defineres ud fra skitseoplæg, men vi modtager lige så gerne oplæg, der leveres som CAD-konstruktioner og egentlige arbejdstegninger.  

 

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

 

værksted