Stærk service til global satsning på solenergi

Ivan  Katic

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 24 82.

Stærk service til global satsning på solenergi

Teknologisk Institut tilbyder nu serviceydelser inden for solenergi på det globale marked i samarbejde med den verdensomspændende virksomhed SGS Group med mere end 50.000 ansatte.

- Vi er stolte af, at den førende aktør på det globale marked for solenergi har valgt os som samarbejdspartner. Sammen kan vi gøre en forskel, når vi nu tilbyder worldwide serviceydelser som fx Technical Due Diligence og Projekt Certificering af nye solenergiprojekter, siger direktør Leif Kirk Thøgersen fra divisionen Energi og Klima på Teknologisk Institut.

Solceller og solenergiFormålet med den nye samarbejdsaftale mellem Teknologisk Institut og SGS Group er at sikre, at investorer, forretningsudviklere, forsikringsselskaber, arkitekter og ejere af solcellesystemer via teknisk rådgivning opnår tryghed for deres investeringer i såvel nye som eksisterende solcelleanlæg.

Samarbejdet med SGS Group er et godt springbræt for Teknologisk Institut til at yde en ekspertbistand i hele verden på vækstmarkederne for vedvarende energi og bæredygtige løsninger.

 

- Det er et spændende samarbejde, som giver os en unik mulighed for at supplere vores teknologiske viden med en global indsigt i internationale energimarkeder, energipolitikker og lovgivning, understreger Leif Kirk Thøgersen. Han vurderer, at solcellebranchen i Danmark også kan få gavn af Teknologisk Instituts nye samarbejdsaftale med SGS Group, hvis man herhjemme kommer i gang med at etablere større anlæg som eksempelvis i Spanien.

Her opføres der kæmpe solcelleanlæg under sydens stærke sol.

- Vi har nogle stærke kort på hånden, idet vi nu kombinerer vores højt specialiserede viden inden for forskning og udvikling af solenergi med SGS Group’s globale dimension inden for inspektion, test, verifikation og certificering. Det skulle gerne give nogle erfaringer, som på sigt kommer dansk erhvervsliv til gavn, understreger Leif Kirk Thøgersen.