Må vi gemme en cookie?

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside, målrette indhold samt statistik. Læs mere om cookies

Svinekød til fjernmarkeder

Marchen Sonja Hviid

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 77.

Svinekød til fjernmarkeder

Projektets formål er at udvikle koncepter for transport af svinekød målrettet det globale ferskkødsmarked.

 

JUST IN TIME

Rapporter:

 

Artikel/Poster: 

Nielsen, LB., Hviid, M., Jepsersen, CM., Wurtz, J. (2018) EFFoST 32nd
                                                 Tempering of pork meat from -18 °C to -3 °C during controlled Conditions
                                                 

Nielsen, LB., Hviid, M. (2018) Fødevaremagasinet november side 18
                                                 Styring af procestemperatur

 

Hviid, M., Darré, M., Wurtz, J. (2017) ICoMST 63nd, Ireland
                                                Thawing of pork loin   

 

WP2:

Artikel:
Toftegaard, Tørngren, Andersen, Bailey, Schmidt Hansen (2018) Aktuel Naturvidenskab nr 3, side 14
                                                                                                         Naturvidenskab i kødpakken