Svinekød til fjernmarkeder

Marchen  Hviid

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 77.

Svinekød til fjernmarkeder

Projektets formål er at udvikle koncepter for transport af svinekød målrettet det globale ferskkødsmarked.

 

JUST IN TIME

Rapporter:

 

Artikel/Poster: 

Nielsen, LB., Hviid, M., Jepsersen, CM., Wurtz, J. (2018)Tempering of pork meat from -18 °C to -3 °C during controlled Conditions. EFFoST 32nd
                                               

Nielsen, LB., Hviid, M. (2018)  Styring af procestemperatur. Fødevaremagasinet november side 18
                                               

 

Hviid, M., Darré, M., Wurtz, J. (2017)Thawing of pork loin. ICoMST 63nd, Ireland
                                                

 

WP2:

Artikel:
Toftegaard, Tørngren, Andersen, Bailey, Schmidt Hansen (2018) Naturvidenskab i kødpakken. Aktuel Naturvidenskab nr 3, side 14