Tre-i-én maskine til emulsioner

Christian  Vestergaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 14 25.

Tre-i-én maskine til emulsioner

MADO har udviklet en maskine, der både skrotter, blander og emulgerer i en arbejdsgang. Den åbenlyse fordel herved er besparelsen i anlægsinvestering, personale, rengøring, energi, vedligehold osv.

Ifølge producenten er den samlede økonomiske besparelse (under tyske forhold) på 46% i forhold til brug af skrotter, blander og hurtighakker.

Der kan trækkes vakuum på maskinen og der kan monteres udstyr, der fjerner op til 80% af brusk og sener i farsen. Kapaciteten angives at være fra 7- 12 ton per time afhængig af model.

MADO hævder, at produktkvaliteten (wienerpølse) er fuldt sammenlignelig med en pølse lavet i hurtighakker. Alt andet lige må det desuden forventes, at den mikrobiologiske belastning er lavere ved fysisk kontakt med en maskine sammenlignet med kontakt med tre, herunder den håndtering mellem maskinerne der derved undgås.

Vi har kun MADOs ord for produktkvaliteten og den økonomiske besparelse. Men såfremt deres udsagn holder, er der tale om et ganske interessant koncept. Man kunne håbe, at maskinen i fremtiden tilmed kobles direkte til en fylder.

Klik her og se maskinen demonstreret i en video, ligesom der er adgang til et pdf dokument der giver flere detaljer.