Vækst af Yersinia enterocolitica i saltede kødprodukter

Nanna Bygvraa Svenningsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 11 66.

Vækst af Yersinia enterocolitica i saltede kødprodukter

Formålet med projektet er at dokumentere, hvordan vækst af Yersinia enterocolitica kan minimeres under produktion af saltet kød og under lagring af saltede færdigvarer. Dokumentationen gøres tilgængelig i form af en matematisk model, hvor temperatur, pH og saltindhold kan varieres.

 

 

 

 

Artikel:

Bygvraa Svenningsen, N., Jacobsen, T. Borggaard, C. (2020) Ny model for Yersinia enterocolitica på DMRIPredict. Fødevaremagasinet marts side 34