Varmebehandling/sous vide - IFFA

Christian  Vestergaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 14 25.

Varmebehandling/sous vide - IFFA

Der var overraskende lidt fokus på sous vide-udstyr, og kun to virksomheder præsenterede udstyr. KOMET havde et 5 kg kar, og Middleby Food processing/Armor Inox, der laver Thermix TM Sous Vide System, havde et fuldautomatisk semikontinuert anlæg, der laver op til 2000 kg/batch.

Micvac er producent af patenterede emballageløsninger til færdigretter. Der anvendes friske råvarer, som tilberedes direkte i emballagen i en mikroovn. Under varmebehandlingen vil overtrykket forlade pakningen via en ventil, hvorefter der dannes et vakuum ved køling. Når færdigretten opvarmes, dannes der damp i pakken, der udløser en hyletone gennem en ventil i overfilmen, når retten er varm. Vi smagte produkter opvarmet i emallagen og de var yderst velsmagende. Konceptet er oplagt til premiumprodukter og vinder frem, men endnu kun i ringe grad i dansk convenience produktion.