Water fit for purpose -  AP2.Teknikker til opsamling og forrensning af procesvand

Karen  Sørensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 19 61.

vand2

Water fit for purpose -  AP2.Teknikker til opsamling og forrensning af procesvand

AP2. Teknikker til opsamling og forrensning af procesvand (2024-2025)

Målene med AP2 er at anvise løsninger til forrens og separation af organisk stof til biprodukt samt at specificere forslag til optimering af robotters transportmønstre og justering af ventepositioner.

Kvartalsrapport 1. kvartal 2024

Det vigtigste nye output er, at der er fundet en leverandør af et nyt og lovende filtreringsudstyr, som forventes at kunne fjerne partikler herunder bensmuld fra vand fra kødindustrien. Bensmuld og et højt indhold af partikler nedsætter effekten af den UV-behandling, som er nødvendig, når vand fra kødindustrien skal genanvendes. Testen er under planlægning og forventes gennemført i Q2.

Den næste store aktivitet i projektet er at gennemføre testen af filtreringsudstyr på slagteri. Testen gennemføres i tilknytning til det eksisterende vandbehandlingsanlæg. Der skal bl.a. måles på vandets organiske indhold, turbiditet og UVT før og efter filtrering.

124