Publikation om Produktion i Danmark - Mod en styrket produktion i Danmark

Anne-Lise Høg Lejre

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 31 16.

Publikation om Produktion i Danmark - Mod en styrket produktion i Danmark

I perioden 2013 - 2015 har Teknologisk Institut sammen med FORCE Technology varetaget projektet, Produktion i Danmark, der havde til mål at styrke dansk produktion på beskæftigelse, produktivitet og konkurrenceevne gennem relevant state of the art-teknologi.  

Flere end 700 danske virksomheder har deltaget på Produktion i Danmark på forskellige niveauer fra workshops og netværksmøder til Open Labs, demonstrationsforsøg og mindre pilotproduktioner. På aktiviteterne har de danske virksomheder fået viden og praktisk erfaring med teknologi og medvirket i konkrete, innovative udviklingsforløb. Eksempler er Dantherm Cooling, der har gjort sig erfaringer med at bruge CT-scanning til at kvalitetssikre lodningerne i deres køleelementer, KEN A/S, der har testet ny lasersvejseteknologi og AH metal Solutions, der fik inspiration til at udskifte deres rensningsanlæg med en maskine, som kan rense metaldele med C02. De gode samarbejder er mange. Vi har samlet 17 af dem i publikationen "Mod en styrket produktion i Danmark".

I publikationen går vi i dybden med de 17 virksomheder og deres udviklingsforløb; virksomhedens udfordring, mødet med ny teknologi og fremtidsudsigterne. Det er vores ønske, at publikationen vil give inspiration til, at flere virksomheder styrker produktionen gennem ny viden og teknologi.    

Du kan hente publikationen som pdf-fil her, men vi sender dig også meget gerne et rigtig eksemplar af publikationen.

Download

Læs mere om Produktion i Danmark