Skal du i gang med digitalisering?

Nicolai Fog Hansen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 15 33.

Digitalisering i jordbruget

Skal du i gang med digitalisering?

Landbruget står over for en ny ”digitaliserings-tidsalder”, hvor smarte sensorer og data fylder mere og mere. Digitalisering åbner nye muligheder for at øge effektiviteten og forbedre både den sorte og grønne bundlinje i landbruget. Flere rapporter fremhæver, at der er flere barrierer for, at de digitale muligheder i landbruget ikke udnyttes fuldt ud i den danske agroindustri. Digitalisering kan virke som en ”black box”, som er svær at integrere med eksisterende maskiner og udstyr.

Teknologisk Institut har startet et 2-årigt projekt med fokus på at udvikle værktøjer og understøtte udviklingen af digitale løsninger i agroindustrien. Aktiviteterne er støttet af Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte under Uddannelses- og Forskningsministeriet.

En væsentlig del af arbejdet i projektet vil foregå i konkrete aktiviteter sammen med virksomheder i agroindustrien. Hvis din virksomhed står overfor at skulle i gang med at udvikle digitale løsninger – sensorintegration, cloudløsninger, datahåndtering eller avanceret dataanalyse – vil vi gerne samarbejde med jer for at demonstrere værdien og behovet for digitalisering.

Teknologisk Institut har erfaring fra flere digitaliseringsprojekter inden for landbrugsområdet og har eksempelvis løst opgaver med:

  • Sensorintegration, datahåndtering og webside-udvikling til klimastyring af væksthuse og emissionsmålinger i stalde.
  • Styringssystem til markvanding (Irrigation Tracker).
  • Madspildsmonitor – system til automatisk dataopsamling af madspild i storkøkkener.