Spændende netværksmøde hos Cocio Chokolademælk - Fødevareklyngens fjerde netværksmøde

Steen Harder Ulrichsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 29 97.

Spændende netværksmøde hos Cocio Chokolademælk - Fødevareklyngens fjerde netværksmøde

Torsdag d. 7. maj 2015 afholdt fødevareklyngen netværkets fjerde klyngemøde. Denne gang hos Cocio Chokolademælk i Esbjerg.

På fødevareklyngens fjerde netværksmøde deltog ni ansatte fra i alt seks forskellige danske fødevareproducerende virksomheder. Heriblandt deltog FREM Sodavandsfabrik som helt nyt medlem i klyngen. De ni detagere blev alle mødt af frokost og kolde Cocio Classic, der er blevet produceret i Danmark siden 1951. Den gang bestod en chokolademælk af mælk, sukker og kakao. I dag indgår Cocio Chokolademælk i ARLA koncernen men Cocio Classic produceres stadigvæk efter den originale opskrift fra 1951. 

På dagens netværksmøde blev deltagerne nøje introduceret til fabrikkens historie. Herefter gik turen ud i produktions – og tappehallerne og sluttede af i sidstnævnte, hvor dagens gæster oplevede, hvordan chokolademælken tappes og håndteres. Tilbage i lokalet blev der flittigt spurgt ind til, hvilken teknisk eller teknologisk udvikling Cocio Chokolademælk har været igennem frem til i dag og virksomheden delte åbent ud af dyrekøbte tekniske erfaringer og gav anbefalinger til de øvrige netværksdeltagere.

Produktion i Danmark
Fødevareklyngen er et samarbejde mellem Teknologisk Institut og en række danske fødevareproducenter, der startede under det nationale projekt `Produktion i Danmark´ som Teknologisk Institut var med til at varetage i 2013 - 2015.  

Er du interesseret i at deltage i netværket eller blot høre mere om det, er du velkommen til at kontakte Steen Harder Ulrichsen på e-mail shu@teknologisk.dk / tlfnr: 72 20 29 97.