Større infrastrukturprojekter

Ole  Bellen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 27 44.

Storebælt_web

Større infrastrukturprojekter

Der er enorme værdier bundet i dansk infrastruktur, både i de eksisterende konstruktioner, herunder vindmøller, havne, lufthavne, veje, broer, tunneler og i dem, der er på tegnebrættet, som blandt andet udmunder sig af Infrastrukturplanen 2035.

Både staten og virksomheder i Danmark investerer massivt i dag. I de kommende år vil investeringerne i vedligeholdelse og udførelse af nye infrastruktur- og anlægskonstruktioner kun stige. Samtidigt har vi som land forpligtet os til at reducere udledningen af drivhusgasser med 70 procent i 2030. 

Skal alt det lykkes, er der brug for innovation og ekspertviden. Begge dele finder du hos Teknologisk Institut.

Teknologisk Institut hjælper hele værdikæden med at udvikle, modne og implementere nuværende og næstegenerations-teknologier inden for beton, veje, vejbelægninger, klimatilpasning, kystsikring, kloak- og afløbssystemer, affaldshåndtering og bæredygtighed. Vi understøtter den grønne omstilling i Danmark – blandt andet ved at øge effektivitet, skalerbarhed og sænke omkostninger på de nyeste løsninger på området.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe med?

Teknologisk Institut udfylder en central rolle som brobygger mellem den nyeste forskning og industriens behov for implementérbar teknologi. Det gør vi med et formål om at sikre dansk erhvervslivs grønne omstilling og forstærke virksomhedernes konkurrenceevne.

Det sker blandt andet gennem deltagelse i, og ledelse af, danske og internationale projekter og partnerskaber inden for bygge- og anlæg samt opbygning af et betydeligt netværk og opdateret knowhow om trends og tendenser. Dertil kommer en stærk faglighed og styrket innovationskraft inden for en række konventionelle teknologiområder som beton, asfaltbelægninger, kystsikring, klimatilpasning og cirkulær økonomi.

Vi kan derfor tilbyde en række ydelser, som er funderet i vores viden om værdikæder og kompetencer inden for byggeri og anlæg.