Teknologisk Institut på LinkedIn

Joan  Jensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 19 57.

To personer står sammen og kigger på en computer.

Teknologisk Institut på LinkedIn

Teknologisk Institut deler indhold på en række LinkedIn-sider. Fælles for siderne er, at de handler om ny teknologi, forskning og innovation. Find siderne i oversigten herunder, og få de nyeste trends i dit LinkedIn-feed.

🔑 LinkedIn, hovedkanal

På vores hovedkanal får du et indblik i, hvad der foregår på tværs af Teknologisk Institut. Vi deler resultater, cases og viden, der kan gavne din forretning og give dig indblik i fremtidens teknologier.

Branchespecifikke LinkedIn-sider

💻 Agil produktion

Hvordan kan dansk industri optimere og effektivisere produktionen? Det har vi lavet en hel LinkedIn-side om. Her får du konkrete eksempler på, hvordan industrien kan gøre deres produktionsproces mere effektiv og fleksibel.

🔬 Big Science

Vil du have en fod med inden for Big Science-markedet? Bliv klogere på, hvordan vi styrker relationen mellem dansk erhvervsliv og internationale big science-faciliteter.

🛠️ Byggeri og Anlæg

Hvordan ser nutidens og fremtidens bygge- og anlægsbranche ud? Hvilke materialer bygger vi med? Hvordan optimerer og genanvender vi vores ressourcer bedre? Hvordan implementerer vi nye teknologier? Følg med på LinkedIn, hvor du får konkrete eksempler på udviklingen og den grønne omstilling i branchen.

💡 Energi

Hvordan kan dansk industri bidrage til bæredygtigt energiforbrug og en grøn dagsorden? Det har vi lavet en hel LinkedIn-side om. Her får du konkrete eksempler på, hvordan industrien kan energieffektivisere produktionen.

🥩 Fødevarer

Hvordan kan fødevareindustrien bedst imødekomme den stigende efterspørgsel på bæredygtig og sikker mad? Få svar på vores LinkedIn-side om Fødevarer. Her får du konkrete eksempler på, hvordan fødevareindustrien kan optimere produktionen og udvikle fremtidens fødevarer.

🌾 Landbrug og Bioressourcer

Hvordan kan landbruget bedst udnytte eksisterende bioressourcer og samtidig optimere produktionen? Få konkrete eksempler på, hvordan vi hjælper landbrugsindustrien med innovation og nye teknologiske løsninger.

👨‍🔧 Industriel 3D-print

Mulighederne med 3D-print rykker sig hele tiden. Få et indblik i vores arbejde med skræddersyede løsninger til dansk industri. 

💧 Miljøteknologi og Ressourcer

Hvordan kan dansk industri bidrage til et bæredygtigt vandforbrug og grønt miljø? Det har vi lavet en hel LinkedIn-side om. Her får du konkrete eksempler på, hvordan industrien kan udnytte vores vandressourcer på en bæredygtig måde og bidrage til grøn omstilling.

🧱 Produkter og Materialer

Hvordan kan fremstillingsindustrien optimere deres produkter og samtidig bidrage til en grøn dagsorden? Følg med og få et indblik i, hvordan vi hjælper industrien med at udvikle nye produkter og materialer, samt sikre konkurrenceevnen i dansk erhverv.

🤖 Robotteknologi

Hvordan kan dansk industri gøre sig konkurrencedygtige på internationale markeder? På vores LinkedIn-side om robotteknologi får du konkrete eksempler på, hvordan vi udvikler, anvender og overfører robotteknologi til industrien og samfundet. Vores fokus er at skabe robotteknologiske løsninger, der gør en forskel. Alt fra kollaborative robotter til kunstig intelligens.

✔️ Idéer og Innovation

Udvid dit feed med faglige tips og specialistviden om idéudvikling, innovation og forretningsudvikling. 

🌬️ Ren luft-teknologi

Bliv klogere på, hvordan vi hjælper danske virksomheder med specialiserede løsninger til luftrensning og reduktion af emissioner. 

🌳 Sustainable Energy Technologies

With a particular focus on decommissioning and geothermal energy, we work towards a greener environment. Experience how.

📊 Samfunds- og Erhvervsanalyser

Udvid dit feed med viden om, hvordan du træffer beslutninger på baggrund af professionel og uvildig viden, samt anbefalinger og rådgivning, der har sit ophav i fakta og data.

📚 Uddannelse og Kurser

Følg med i vores brede udvalg af uddannelser og kurser.