Teknologisk Institut på LinkedIn

Joan  Jensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 19 57.

Blå baggrund med LinkedIn-logoer i firkanter

Teknologisk Institut på LinkedIn

Teknologisk Institut deler indhold på en række LinkedIn-sider. Fælles for siderne er, at de handler om ny teknologi, forskning og innovation. Find siderne i oversigten herunder, og få de nyeste trends i dit LinkedIn-feed.

🔑 LinkedIn, hovedkanal

På vores hovedkanal får du et indblik i, hvad der foregår på tværs af Teknologisk Institut. Vi deler resultater, cases og viden, der kan gavne din forretning og give dig indblik i fremtidens teknologier.

Branchespecifikke LinkedIn-sider

🔬 Funktionelle Materialer og Overflader

Vil du holde dig opdateret på nye avancerede materiale- og overfladeløsninger? Bliv klogere på, hvordan vi bringer højteknologisk materialeviden ud i industriel anvendelse og omsætter nye materialeteknologier til innovative løsninger og reel værdiskabelse.

🛠️ Byggeri og Anlæg

Hvordan ser nutidens og fremtidens bygge- og anlægsbranche ud? Hvilke materialer bygger vi med? Hvordan optimerer og genanvender vi vores ressourcer bedre? Hvordan implementerer vi nye teknologier? Følg med på LinkedIn, hvor du får konkrete eksempler på udviklingen og den grønne omstilling i branchen.

⚡ Energi & Klima

Hvordan kan dansk industri bidrage til bæredygtigt energiforbrug og en grøn dagsorden? Det har vi lavet en hel LinkedIn-side om. Her får du konkrete eksempler på, hvordan industrien kan energieffektivisere produktionen.

🥩 Fremtidens Fødevarer

Hvordan kan fødevareindustrien bedst imødekomme den stigende efterspørgsel på bæredygtig og sikker mad? Få svar på vores LinkedIn-side om Fødevarer. Her får du konkrete eksempler på, hvordan fødevareindustrien kan optimere produktionen og udvikle fremtidens fødevarer.

🌾 Landbrug og Bioressourcer

Hvordan kan landbruget bedst udnytte eksisterende bioressourcer og samtidig optimere produktionen? Få konkrete eksempler på, hvordan vi hjælper landbrugsindustrien med innovation og nye teknologiske løsninger.

👨‍🔧 Industriel 3D-print

Mulighederne med 3D-print rykker sig hele tiden. Få et indblik i vores arbejde med skræddersyede løsninger til dansk industri. 

💧 Miljøteknologi og Ressourcer

Hvordan kan dansk industri bidrage til et bæredygtigt vandforbrug og grønt miljø? Det har vi lavet en hel LinkedIn-side om. Her får du konkrete eksempler på, hvordan industrien kan udnytte vores vandressourcer på en bæredygtig måde og bidrage til grøn omstilling.

🧱 Materialer i den grønne omstilling

Hvordan kan fremstillingsindustrien optimere deres produkter og samtidig bidrage til en grøn dagsorden? Følg med og få et indblik i, hvordan vi hjælper industrien med at udvikle nye produkter og materialer, samt sikre konkurrenceevnen i dansk erhverv.

🤖 Robotteknologi

Hvordan kan dansk industri gøre sig konkurrencedygtige på internationale markeder? På vores LinkedIn-side om robotteknologi får du konkrete eksempler på, hvordan vi udvikler, anvender og overfører robotteknologi til industrien og samfundet. Vores fokus er at skabe robotteknologiske løsninger, der gør en forskel. Alt fra kollaborative robotter til kunstig intelligens.

✔️ Innovation og Digital Transformation

Udvid dit feed med faglige tips og specialistviden om idéudvikling, innovation og forretningsudvikling. 

🌬️ Ren luft-teknologi

Bliv klogere på, hvordan vi hjælper danske virksomheder med specialiserede løsninger til luftrensning og reduktion af emissioner. 

🌳 Green Transition and Digital Transformation

With a particular focus on decommissioning and geothermal energy, we work towards a greener environment. Experience how.

📊 Samfunds- og Erhvervsanalyser

Udvid dit feed med viden om, hvordan du træffer beslutninger på baggrund af professionel og uvildig viden, samt anbefalinger og rådgivning, der har sit ophav i fakta og data.

📚 Kurser og Uddannelse 

Følg med i vores brede udvalg af uddannelser og kurser.

💡 Iværksætteri og idéudvikling

Bliv inspireret af, hvordan vi hjælper kreative borgere og virksomheder med at udvikle ansvarligt fremstillede produkter, der får succes på markedet.