Udnyttelse af detaljeret råvareviden

Dennis Brandborg Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 19 04.

Udnyttelse af detaljeret råvareviden

 


 

 

Rapporter:

I denne rapport gives en status for de nyeste resultater indenfor klassificering af svin. Det omfatter et sammendrag af de seneste resultater fra anvendelser af CT skanninger som referencemetode til kalibrering af online klassificeringsudstyr. Der gives en aktuel status for indflydelsen af faktorer som køn og årstid på klassificeringen.

 

Artikel:

Olsen, E.V.; Bager Christensen, L.; Brandborg, D. (2016) A review of computed tomography and manual dissection for calibration of devices for pic carcass classification. Meat Science 123, s. 35-44

 

Omtale:

(2017)  Ændret afregning af hangrise. Pressemeddelse fra Danish Crown 9. februar 2017

(2016) Hangrise honoreres for at være endnu mere kødfulde end først antaget. Effektivt Landbrug 1. oktober, side 11

Foredrag:

Olsen, EV (2018) Authorisation of grading methods for pig carcasses. Expert group for agricultural markets - pig carcass classification EUKommisionen       


                             
Nyhedsbrev:

DMRI News (2016) Temanummer om klassificering, oktober