Veje og vejbelægning - Ydelser

Ole  Bellen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 27 44.

Veje og vejbelægning_web

Veje og vejbelægning - Ydelser

  • KVALITETSKONTROL — Gennemgang og kvalitetskontrol af nyanlagte belægninger på broer og veje med uvildige laboratorieprøvninger af asfaltmaterialer (standardprøvning på asfalt, tilslag og bindemidler plus state-of-the-art prøvning af bindemidler baseret på rheologiske analyser).
  • TILSTANDSVURDERING & SPECIALRÅDGIVING — Specialistrådgivning og tistandsvurdering af veje, belægninger, og deres udførelse- og reparationsmetoder. Udover traditionelle belægninger dækker det over vandabsorberende-, støjreducerende-, og aktive belægninger med indbyggede sensorer eller intelligent vejmarkering.
  • TESTNING — Udførelse af en lang række avancerede og akkrediterede funktions-afprøvninger af asfaltmaterialer jf. nye DS/EN-standarder, herunder tests for vurdering af bæreevne, stabilitet og sporkøringsmodstand, udmattelsesmodstand og andre holdbarhedstest.
  • PRODUKTUVIKLING — Udvikling af nye typer vejbelægning.